pexels photo 457882

5 tips voor het inpakken van een strandtas

Lifestylesep 29 2022, 17:56
Een mooie, winderige dag op het strand is voor de meesten van ons een zeldzame zomertraktatie. Het is dus belangrijk om die kostbare tijd aan zee optimaal te benutten. Het inpakken van de perfecte tas is stap één om ervoor te zorgen dat je strandervaring gangbusters is. Je wilt je eigendommen vrij van zand houden, georganiseerd blijven en, belangrijker nog, niet vergeten om de zonnebrandcrème in te pakken.
Hier zijn 5 tips voor het samenstellen van de beste strandtas ooit, plus advies over wat je moet inpakken en wat je achterlaat.

Pak de juiste spullen in

Insecten- en zonbescherming, lippenbalsem, handdoeken, hoeden, eten, strandlabels: dit zijn enkele van de onmisbare items die in je tas moeten, net als je telefoontasje. Zorg dat ze daar komen door een paklijst te maken. Gebruik een gratis strandpaklijst om een ​​schets te maken van wat je nodig hebt. Ben je een visuele leerling? Maak een grafische gids voor toekomstig gebruik door een smartphonefoto te maken van de inhoud van een goed ingepakte tas na terugkomst van het strand.

Kies de juiste tas

Wat zoek je in het perfecte etui? Of je nu een waterbestendige tas nodig hebt, een draagtas met heel veel vakken of iets dat bij je strandensemble in bijpassende kleur past, er is altijd een luiertas die bij je past. Voor stijlbewuste zonaanbidders raden we een hippe draagtas aan, die eruitziet als een geweven strandtas maar dan met een trendy kleur en stijl. Voor mannen is de een tote bag een tijdloze keuze om te gebruiken als strandtas.

Wees slim met strandhanddoeken

Strandhanddoeken zullen waarschijnlijk het grootste deel van je tas in beslag nemen. Daarom moeten gevouwen of opgerolde handdoeken onderaan je tas komen, met kleinere items bovenop. Bespaar nog meer ruimte door te investeren in een lichtgewicht reishanddoek. Gooi een grote opgevouwen zak met ritssluiting of een plastic boodschappentas in je strandtas en stop je natte, met zand gehulde handdoek erin als je klaar bent om naar huis te gaan.

Overweeg om te huren

Enkele van de moeilijkste dingen om in te pakken zijn grotere items zoals klapstoelen, parasols en strandtenten; je kunt deze items mogelijk afzonderlijk dragen. Of je kunt ze thuis laten. Beperk wat je meeneemt voor je reis door gratis stranduitrusting te huren of te gebruiken, indien beschikbaar. Ga op internet of bel snel naar het gemeentelijk centrum van je vakantiewoning, resort of badplaats. Vraag of er parasols of stoelen beschikbaar zijn voor gebruik of huur direct aan het strand.

Bescherm je bezittingen

Zakken met ritssluiting, die in meerdere maten verkrijgbaar zijn, zijn perfect om je spullen te beschermen tegen zoutwaterspatten en verdwaald zand. Ze zijn ook handig als je zonnebrandcrème lekt. Maar herbruikbare plastic zakken en containers zijn natuurlijk een meer milieubewuste keuze. Investeer in overzichtelijke koffers en je bespaart op den duur geld. Hier is nog een milieuvriendelijke oplossing: bewaar productverpakkingen die je anders misschien zou weggooien, zoals plastic omhulsels of lichtgewicht plastic afhaalcontainers, om te gebruiken als opslag voor strandtassen.
Beeld: Pexels