screenshot 12 9 2023 14 35 15

Hakim Ziyech zet zijn Vinkeveen villa te koop voor véél hoger bedrag! (Beelden)

Lifestylejun 12 2023, 12:14
Hakim Ziyech maakte onlangs bekend dat hij gaat voetballen in Turkije, hij tekende bij Galatasaray Istanbul. Nu heeft hij zijn villa in Nederland te koop gezet. Het gaat om zijn mega huis in Vinkeveen.

Te koop

Het gaat om het huis dat Ziyech in 2020 kocht voor een kleine 3,9 miljoen euro. Maar nu vraagt hij er veel meer geld voor, de voetballer hoopt er 7,5 miljoen euro aan over te houden. Ziyech vraagt dit mega bedrag doordat hij de woning grondig heeft laten renoveren.

Hakim Ziyech villa Vinkeveen

De villa is echt enorm, het huis bestaat uit twee woonlagen en heeft onder meer een royale woonkamer, vier luxueuze slaapkamers, drie badkamers en een kastenkamer. Er is zelfs een thuisbioscoop. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 3.560 vierkante meter en de woonoppervlakte is 515 vierkante meter.
"Bij het betreden van deze villa wordt u verwelkomd door een gevoel van pracht en praal" aldus de makelaar. "Ook de tuin is recent onder handen genomen: er staat nu een verwarmd buitenzwembad, een infinity pool met watervallen, diverse terrassen en een zitkuil met een ingebouwde gashaard waar u perfect kunt genieten van de zonsondergang"
"Het geheel heeft de uitstraling van een luxe hotel en wordt her en der verfraaid door wat persoonlijke details . Ook leuk, louter in dit geval, de Hermès-dekentjes. Want die H staat niet alleen voor Hermès maar ook voor Hakim."

Bekijk hier de video en beelden:

Via Quote, YT, Makelaar Witte