naomy

Rico Verhoeven vriendin Naomy gooit achterwerk in de strijd voor aandacht! Gaat viraal (Beelden)

Lifestylemrt 01, 21:02
Rico Verhoeven heeft nu al een tijdje een relatie met fitness model Naomy van Beem. De twee zijn op dit moment op vakantie in Dubai en delen veel foto's terwijl ze genieten van hun vrije tid. Naomy laat haar topfitte killerbody zien in bikini en vraagt of ze hiermee de aandacht heeft getrokken.

Rico Verhoeven vriendin Naomy

Het is een overbodige vraag aangezien de foto natuurlijk viraal gaat. Het gaat Naomy met deze pikante post om haar volgers te kunnen overtuigen om deel te nemen aan haar 40-daagse afvalprogramma. "Heb ik nu jullie aandacht?" meldt ze erbij. Nu ik jullie aandacht heb,'Tijdens de 40-daagse Challenge in de NVB-app neem ik je mee op een reis naar een nieuwe levensstijl, die niet alleen effectief is, maar ook boeiend en plezierig! Je zal veel leren zodat je dit straks zelf kan doen."

Foto

De foto kan rekenen op duizenden reacties en complimenten. Ook Rico Verhoeven zelf geniet van het uizicht, ervanuitgaande dat hij de foto heeft gemaakt, en reageert met een like. Zo is o.a. te lezen dat een man ook bij de challenge groep van Naomy wil: "Dag Naomy. Mooie foto. Vraagje - je focus groep is dames en dames only toch? Of heb je ook mannen als klant?"  De promotie van de challenge is in ieder geval goed gelukt zo te zien. 

Hieronder de beelden en meer van Naomy: 

screenshot 05 04 2024 21 29 03

Blauw oog

Een tijdje terug verscheen Rico met een blauw oog en volgers gingen los met grappen over de superfitte Naomy: "Nooit je vrouw tegenspreken Rico?" en iemand anders schrijft: "Ook wereldkampioenen moet luisteren naar hun vrouw anders blauw oog krijgen. We zijn er voor je als je wilt praten champ! ??." Veel volgers denken dus dat zijn vrouw dit heeft gedaan: "Heb je vriendin je weer op je oog geslagen rico??" "vaatwasser niet goed ingepakt ? ?." Er worden in ieder geval veel grappen gemaakt: "Whatskebeurt? ??️, heeft je vrouw je te grazen genomen, ken niemand anders die zo dichtbij kan komen haha." Lees hieronder meer:

Meer van Naomy:

Via IG