Shakura, de Favoriete Energy Drink van Lijpe, Ismo & Broederliefde?

Lifestyleokt 23 2014, 11:40

skura-titel
Hoewel deze energy drink niet te vinden is in de meeste reguliere supermarkten of snackbars, komt het zwart/gouden blikje je wellicht bekend voor. Het Shakura Energy Drink blikje is namelijk te vinden in de vele videoclips van o.a. Broederliefde , Ismo en Lijpe
. De liefde voor dit drankje zal waarschijnlijk zijn ontstaan door de sponsoring die de artiesten hebben gekregen van het energy drink merk. Dat allemaal wekte bij ons de nieuwsgierigheid op: is deze High Class Enery Drink wel echt te drinken, of support men Shakura alleen voor de money? Voor de duidelijkheid wij zijn in ieder geval niet gesponsord door Shakura en geven dan ook onze eerlijke mening!

The Class

De zwart/gouden kleur van het blikje heeft wel echt die High Class feeling, het zou zo achter de bar van een High Class Club passen. In de supermarkt zal het wellicht wat minder snel opvallen tussen alle andere vel blauwe en gif groen gekleurde energy blikken. Desalniettemin is het design van het blikje wel echt stijlvol en mooi afgewerkt. Zelfs het lipje aan de bovenkant heeft een kleur,zwart, wat het helemaal afmaakt. En als we het filmpje hieronder moeten geloven kan het blikje ook nog zweven! We krijgen er in ieder geval wel dorst van het kijken naar het blikje.
[embed][/embed]

The Energy

[one_half]Stiekem hadden we gehoopt dat het drankje goudkleurig zou glimmen. of dat er echt stukjes goud in zouden drijven, vergelijkbaar als op 2 chainz burger.
Jammer genoeg is de kleur van het drankje vergelijkbaar met de meeste energy drinks, dus daar mis je wel die High Class vibe onderscheiding.
En nu.. de smaak. Daarover kunnen we eigenlijk alleen maar positief zijn. Het is in ieder geval geen 1 op 1 kopie van andere energy dranken die wij kennen. De smaak valt het beste te omschrijven als tussen Red Bull en Monster in, zoeter dan Red Bull maar zeker niet te zoet zoals bijvoorbeeld de goedkopere drinks. Shakura past in ieder geval kwa smaak en uitstraling zo tussen alle andere A-merk energy drinks.
shkura-all
[/one_half]
[one_half_last]

[/one_half_last]
Kortom, Shakura High Class Engery Drink, het blikje ziet er zeker High Class uit en het smaakt ook naar wat je zou verwacht van een A merk Energy Drink. Met zoveel verschillende soorten energy drinks in de winkels heeft iedereen zijn eigen favoriet. Of Shakura iets voor jou is zal je zelf moeten proberen. Het is jammer genoeg maar op een paar plekken te vinden, zoals in de supermarkten Deen & MCD. Je kunt het ook online bestellen via de webshop van Shakura
. Het is in ieder geval het proberen waard, zeker als je je favoriete artiest wil supporten!