58707956 bsr agency

Snoop Dogg stopt niet met roken! Fopte hele wereld! (Video)

Lifestylenov 16 2023, 18:32
UPDATE: Snoop Dogg is blijkbaar toch niet gestopt met wiet roken. Hij zei vorige week donderdag via sociale media dat hij "het roken opgaf", waardoor de hele wereld zich afvroeg of de legendarische wiet liefhebber wel serieus was. Nu blijkt het dus toch om een stunt te gaan.

Snoop Dogg stopt niet

Snoop zegt in de video advertentie: "Ik weet wat je denkt: Snoop! Smoke is jouw hele ding! Maar ik ben er klaar mee". De hele stunt gaat om een apparaat dat rook (smoke) kan filteren. "Ze halen de rook eruit," aldus de lachende Snoop in de video.

'Roken'

In de videoadvertentie roostert Snoop Dogg vervolgens lachend marshmallows. Fans waren al wantrouwig over de aankondiging van Snoop vorige week, waarbij gebruikers op X erop wezen dat de zin "Ik stop met smoke" in plaats van "smoken" verdacht was. Hieronder de video:

Snoop in Amsterdam

Snoop werd door de jaren heen het gezicht van de cannabis cultuur in de hiphop-, en pop culture in het algemeen. En er zijn dus talloze verhalen over zijn smoke avonturen. Een van zijn meest bijzondere wiet verhalen vond zelfs plaats in onze hoofdstad Amsterdam, samen met country legende Willie Nelson.
Snoop en Willie waren allebei op 20 april in Amsterdam. Snoop vertelt: "Dus gingen we terug naar zijn hotelkamer en speelden we domino. Willie had een vape, een joint, ik had een blunt en hij had een pijp. Ik en hij speelden dominostenen één voor één, hij versloeg mij en ik werd steeds higher en higher en hij bleef het aan mij doorgeven en ik dacht: 'Deze oude MF'er rookt meer dan ik. Ik probeerde te stoppen, maar dat lukte niet omdat ik geen tekenen van zwakte wil vertonen.'
Dus gingen ze uiteindelijk naar KFC, waardoor Snoop een pauze kreeg: "Ik en Willie staken allebei onze handen tegelijkertijd in de bucket en we pakten hetzelfde stuk kip en ik kijk naar Willie en ik zeg: 'Het is van jou, cuz.'"

Bekijk hier de post en grappige Snoop verhalen over roken:

Via IG Snoop, VladTV Beeld: BSR Agency, IG Snoop