Lil’ Kleine en Beau maken live grote fout! ‘Nu moet mijn hand eraf gehakt worden!’

Beau van Erven Dorens heeft gisteravond een grote fout op tv gemaakt. Hij gaf Lil’ Kleine, die te gast was, namelijk een hand. De talkshowpresentator ging zo op in het gesprek dat hij vergat dat het verboden is om elkaar de hand te schudden omdat hiermee het coronavirus makkelijk kan worden overgedragen.

Lil’ Kleine pakte de hand van Beau ook gewoon aan. Waarna de presentator zich zijn fout realiseerde en meteen zijn excuses maakte: ‘Oh nee, nu moet mijn hand eraf gehakt worden!’, zei Beau. Lil’ Kleine kon er wel om lachen.

‘Wat een dombeau’

Twitter ging los om de fout. ‘Schud even de hand aan Lil’ Kleine. Kan gebeuren, je zult niet direct dood neer vallen. Maar laat het niet nog eens gebeuren’, zegt iemand bijvoorbeeld. Een ander reageert: ‘Beau die een hand geeft aan lil kleine, wat een dombeau.’ Ook zijn volgers boos op de rapper: ‘kun je zien dat die lil kleine zich totaal niet aan de regels houd, dit gebeurt nu bij beau maar dat doet hij ook gewoon dagelijks. Mij kan niets gebeuren mafkees’.

Bijzondere gouden plaat

De rapper zat bij Beau aan tafel bij het RTL-programma om te praten over zijn succes, zijn gezin en zijn laatste album Jongen van de straat. Hiervoor kreeg hij in de uitzending een bijzondere gouden plaat uitgereikt in de vorm van een enorme zuil, waarop alle namen van de twintigduizend fans gegraveerd staan die het album hebben gekocht. Ook mocht Lil’ Kleine een platina onderscheiding in ontvangst nemen voor het behalen van meer dan 100 miljoen streams op Spotify.

Bekijk de misser op onderstaande foto:


Bron: AD.nl, Twitter, Shownieuws.nl, Gids.tv

Deze mannen moeten voor de rechter verschijnen!