Skip to main content

Lil Kleine zou hebben gezorgd voor een vriendinnenruzie. Hij deelde (naar verluid) het bed met een dame, met als gevolg dat een heel vriendinnengroepje nu uit elkaar ligt.

Juicekanaal Realityfbi meldt dat Gina Singels een bedrijfje heeft waarin ze samenwerkt met Florence Ebus en nog een vriendin. Omdat Florence op een aantal dates ging met Jorik (de echte naam van de rapper) en het bed met hem deelde, zette Gina haar uit het bedrijf.

Lil Kleine vriendinnenruzie

Dit zou volgens de bron zijn omdat het nichtje van Gina geobsedeerd is met de rapper en het niet kon verkroppen dat een vriendin en zakenpartner van haar nicht haar droom leefde. Jorik volgt alleen Florence die 15,7K volgers heeft en hij volgt Gina niet, die met 249K volgers een stuk groter is op Instagram dan Florence. Misschien vond Gina het lastig dat haar vriendin en zakenpartner die kleiner is op Insta, met een grote bekendheid als Jorik bezig is.

Het blijft natuurlijk speculatie en giswerk, maar juicepagina Reality_fbi liet in elk geval weten dat het hommeles is tussen de dames. Het opvallende is dat de andere zakenpartner van Gina ook Florance heet, maar zoals je ziet schrijf je haar naam met een “a”. Op de Instagram van Florance met een “a”, kun je zien dat Florence met een “e”, die dus met Lil Kleine flikflooit, wel degelijk ook bij het bedrijfje was betrokken. De vriendinnenruzie zou er dus voor hebben gezorgd dat Florence niet meer mee mag doen met het bedrijfje.

Reality_fbi liet nog niet weten of iemand van de betrokkenen of de rapper zelf al reageerde op deze geruchten.

Hieronder de bijbehorende beelden:

Lil Kleine vriendinnenruzie
Lil Kleine vriendinnenruzie
Lil Kleine vriendinnenruzie

Bron: Instagram

Leave a Reply