Skip to main content

De nieuwe documentaire van Lil Kleine, Jorik is uitgekomen en er is veel commotie om een uitspraak die hij doet. Hij gaat namelijk over de periode dat hij jurylid was bij The Voice.

Lil Kleine onder invloed in The Voice stoel

Jorik Scholten, beter bekend als rapper Lil Kleine, doet een heftige bekentenis in zijn docu die nu te zien is op Prime Video. Hij onthult dat hij onder invloed en “waus” in de bekende rode stoel zat. Hij was in het najaar van 2018 te zien bij de talentenjacht. In zijn laatste seizoen kreeg hij bonje mede jurylid Anouk.

In zijn documentaire geeft hij ook toe dat hij kampt met een drank- en dr**sprobleem. Hij besluit naar Thailand te gaan om aan zichzelf te werken en af te kicken. Maar aan het einde van de docu wordt toch duidelijk dat hij weer behoorlijk is gaan feesten: “Mijn bloed bestaat uit pure alcohol” vertelt hij. Of hij nog wel van de dr**s af is, wordt niet helemaal duidelijk.

Lil Kleine docu ‘Jorik’

De docu Jorik is geregisseerd door Nick Hoedeman, die eerder documentaires over Max Verstappen maakte. De serie is geproduceerd door Amazon Studios en Fish To Fish Media, het productiebedrijf van presentator en acteur Sascha Visser.

Sascha Visser vertelt exclusief aan De Telegraaf dat ze meerdere voorwaarden hadden voordat ze gingen filmen en dat hij voor het incident met Jaimie al een verzoek bij het management van Lil Kleine had gedaan voor een documentaire: “En toen dit gebeurde, wist ik dat het een cruciaal moment was. Of hij laat helemaal geen camera’s meer toe, of hij ziet dit als een kans om zijn kant van het verhaal te vertellen. Het bleek het laatste. Wel hadden we duidelijke voorwaarden. Dat hij open zou zijn, ons overal zou toelaten en dat hij geen invloed had op de montage.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Prime Video