Skip to main content

De afgelopen tijd gingen veel geruchten rond over NL rappers die zouden ‘gaan emigreren‘ naar Dubai, de stad van het gelijknamige emiraat, extreem populair bij heel veel BN’ers. Emigreren of niet; twee van de bekendste rappers van Nederland zijn daar op dit moment, en hebben het samen gezellig: Boef en Lil Kleine. In twee video’s (hieronder te zien) laten ze zien hoe gezellig, maar ze krijgen ook wat kritiek.

Lil Kleine en Boef in Dubai

De twee laten namelijk zien wat het verschil tussen arm en rijk is. Ze drijven de spot in een video: “Jongens, het verschil moet er wezen” aldus Lil’ Kleine die een biertje vasthoudt. “De kloof tussen rijk en arm is enorm.” hij proost met iemand. en dan wordt duidelijk wat hij bedoelt.

Naast hem zit namelijk Boef die met hem proost. Dat doet hij echter niet met een biertje maar met een hele fles dure Moët & Chandon champagne. De mannen hebben duidelijk lol en lachen er op los in de zon van Dubai. Veel mensen kunnen de plagende grap waarderen, maar velen kunnen er ook niet om lachen.

Kritiek

Kritiek is er dan ook veel te lezen in de comments. Mensen gaan los met o.a. “Maar allebei even grote sukkels”… “En over een paar jaar terugkomen en zielig doen dat ze geen geld meer hebben. En mensen naar hun shows gaan”…. “Zij behoren tot de ‘arme rijken’ en veel mensen lachen ze uit.”

Bekijk hier de video’s

Via Instagram