Skip to main content

Yvonne is weer helemaal nadat ze drie weken geleden is bevallen. Ze vraagt aan haar volgers welke juice ze van de afgelopen periode opnieuw moet bespreken. Haar spionnen zijn heel nieuwsgierig hoe het nu tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes gaat. Yvonne vertelt wat ze ervan weet en hoe ze ernaar kijkt.

Yvonne over Lil Kleine en Jaimie Vaes

Yvonne vertelt: “Oh ja, hier heb ik mij nog mee bemoeid. Toen was ik dus met verlof en moest ik mij toch even bemoeien. RTL Boulevard had gebracht Jaimie en Lil weer samen waren. Ze hadden Jaimie gevraagd, maar die ontkende dat toen. Toen heb ik dus even snel gepost dat ik wist dat het waar was dat ze bij elkaar zijn. Ze zijn even samen geweest. Tevens heb ik ook gemeld dat ze weer een fittie hebben gehad en de bom weer helemaal was ontploft. Waarna dus het management van Lil heeft, ontkent in de media dat wat ik heb gezegd waar is. Ik denk dat ze gewoon een paar weken terug bij elkaar waren, nu niet meer.”

“Volgens mijn spionnen zijn ze zeker weer een aantal keer samen gespot en weet ik ook dat ze zoenend samen waren gezien op de sieraden launch 110 party van Jaimie. Waarna ook weer de pleuris uitbrak en het daarna blijkbaar weer klaar was.”

Jaimie en Lil Kleine terug bij elkaar

Onlangs gingen er dus geruchten over het ex-koppel Jaimie Vaes en Lil Kleine. Lil Kleine zou volgens Yvonne hard aan zijn verslaving hebben gewerkt en daarom zouden ze het opnieuw willen proberen.

Yvonne schreef toen dat ze toxic voor elkaar zijn: “Okay sorry kon het niet laten, gisteren keek ik naar RTL Boulevard en zag ik dat ze het daar niet durfden to brengen. I’ll do it. Het klopt Lil en Jaimie zijn weer samen. Het allerstomste idee van 2023. Hoewel Lil heel hard aan zichzelf en zijn verslaving heeft gewerkt, heb ik het vermoeden dat ze het daarom weer opnieuw gaan proberen.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Life of Yvonne