Skip to main content

Er gaan meerdere geruchten dat Lil Kleine en Jaimie weer een koppel zouden zijn. Ze hebben namelijk beide iets geplaatst vanuit Dubai. Zijn ze toch echt weer bij elkaar? Jaimie heeft gereageerd en de situatie uitgelegd!

Lil Kleine en Jaimie in Dubai

Jaimie plaatste een foto vanaf het vliegveld met zoontje Lio en Lil Kleine vanuit zijn hotelkamer. Er staat “Dear Mr. Scholten, Welkom terug in Dubai en in de Pullman Dubai Downtown fijn verblijf! op het papiertje van de rapper. Daarna heeft Jorik ook een foto geplaatst met zijn zoontje Lio. Zou dit het signaal zijn dat ze samen op vakantie zijn? Ze hebben alle berichten geplaatst via Instagram-stories. Vooralsnog is het speculeren of ze daadwerkelijk bij elkaar zijn.. tot nu.

Jamie heeft namelijk gereageerd op alle geruchten en bevestigt dat ze weer samen zijn. “Heel lekker even eruit.”  “Jorik is ook hier. Dan kan hij Lío hier ook fijn zien” Wel meldt ze erbij: “Het is geen familievakantie.” Jaimie ontkent dan ook een verzoening, ze zegt dat de twee in rustiger vaarwater zijn gekomen.

Yvonne over Jorik en Jaimie

Onlangs vertelde Yvonne Coldeweijer dat Jorik en Jaimie weer bij elkaar waren, maar dat dit van korte duur was. Volgens Yvonne zijn ze even samen geweest. Vervolgens zouden ze volgens Yvonne weer een fittie hebben gehad en daardoor was de bom weer helemaal ontploft. Yvonne vertelt: “Waarna dus het management van Lil heeft, ontkent in de media dat wat ik heb gezegd waar is. Ik denk dat ze gewoon een paar weken terug bij elkaar waren, nu niet meer”.

Ze vervolgt: “Volgens mijn spionnen zijn ze zoenend gezien op de sieraden launch 110 party van Jaimie. Waarna ook weer de pleuris uitbrak en het daarna blijkbaar weer klaar was”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, RTL Boulevard, Shownieuws