Skip to main content

De geruchten gingen al een tijdje rond maar volgens kersverse moeder en juice koningin Yvonne Coldeweijer zou het waar zijn: Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn terug bij elkaar. Jaimie ontkende echter al in een reactie dat dit zo zou zijn, en nu heeft ook Lil Kleine gereageerd.

Lil Kleine terug bij Jaimie?

Showbiz kenner Bart Ettekoven sprak in Shownieuws over dit gerucht, én ook met Kleine via zijn management: “Je kunt het eigenlijk gewoon bijna niet geloven dat die twee weer bij elkaar zouden zijn na al die verhalen over mishandelingen en rechtszaken over broodroosters. We zijn meteen even in de telefoon geklommen.”

Lil Kleine reageert

Lil Kleine reageerde dus via zijn woordvoerder: “We hebben gebeld met het management van Jorik en die ontkennen het in alle toonaarden. Ze zeggen: ‘Yvonne zit er echt, echt naast. Er is echt geen sprake van, maar ze gaan wel als goede co-ouders met elkaar om.” “Ze zijn dus weer on speaking terms, maar van een relatie is dus volgens het management van Jorik absoluut geen sprake.”

Relatie

Het gaat allemaal om zoontje Lio en het ouderschap dat het gescheiden ex-koppel samen doet: “In het contact zijn ze eeuwig tot elkaar veroordeeld, omdat ze samen een kind hebben. Dat gaat beter dan een jaar geleden, zullen we maar zeggen, want we weten natuurlijk allemaal dat deze twee mensen niet meer met elkaar spraken maandenlang en dat was natuurlijk absoluut niet in het belang van dat kind.”

Bekijk hier de video en reactie:

Via IG, Shownieuws