Lil Kleine gaat clubs en bars helpen tijdens corona crisis!

Lil Kleine gaat clubs en bars helpen tijdens corona crisis!

Lil Kleine is bezig met een mooi initiatief. Hij gaat iets terug doen voor alle horeca die hem een plek hebben gegeven om op te treden en zo bekend te worden.

Kleine zegt o.a. dat hij zijn netwerk gaat gebruiken om iets op te zetten:

“Aan alle clubs, festivals, bars, kroegen waar ik door de jaren heen heb mogen optreden, de mensen achter de schermen die er hun leven van hebben gemaakt om mensen samen te brengen en elke keer weer laten zien hoe het leven een feest kan zijn. Ik ben met jullie, jullie zitten in m’n hart. Zonder jullie hadden wij, de artiesten, niet volgehouden wat we het liefste doen.”

“Ik ben bezig met de mensen in m’n netwerk om iets op poten te zetten om iets terug te doen. Die houden jullie van me te goed. Tot die tijd: weet dat ik en met mij vele anderen aan jullie denken. We komen hier sterker uit, let maar op ❤”

Aan alle clubs, festivals, bars, kroegen waar ik door de jaren heen heb mogen optreden, de mensen achter de schermen die er hun leven van hebben gemaakt om mensen samen te brengen en elke keer weer laten zien hoe het leven een feest kan zijn. Ik ben met jullie, jullie zitten in m’n hart. Zonder jullie hadden wij, de artiesten, niet volgehouden wat we het liefste doen. Ik ben bezig met de mensen in m’n netwerk om iets op poten te zetten om iets terug te doen. Die houden jullie van me te goed. Tot die tijd: weet dat ik en met mij vele anderen aan jullie denken. We komen hier sterker uit, let maar op ❤