Lil Kleine en Jaimie voor de rechter “Ze vernielde het huis”

Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn op dit moment in de rechtbank van Amsterdam. Jaimie daagde Jorik voor de rechter om een aantal dure spullen en te bepalen wie de eigenaar ervan is, na onenigheid en beschuldigingen.

Lil Kleine en Jaimie voor de rechter

Jaimie heeft het naast de horloges onder andere over een broodrooster, waterkoker en een blender uit een sponsordeal. Lil Kleine meent echter dat de spullen van hem zijn.

Vernielde het huis

Jaimie wordt ook beschuldigd de woning vernield te hebben achtergelaten. Haar advocaat ontkent: „Vaes betwist dat zij de woning in ernstig vervuilde en in vernielde staat heeft achtergelaten. Bij haar vertrek zijn opnames gemaakt voor haar serie ‘In The Vaes Lane’.”

Horloges

Lil Kleine over de dure horloges die Jaimie van hem terugeist: Het was geen cadeau voor haar, maar voor zoontje Lío. Vaes meent dat ze het klokje zou hebben gekregen ’vijf minuten’ nadat zij bevallen was van Lío.

Jorik zegt dat hij het klokje bewaarde in een kluis en dat hij het bij zich hield totdat zijn zoon oud genoeg is en dat Vaes het mocht dragen tot die tijd. Het andere horloge zou niet in het bezit zijn van Jorik. Hij had dit voor haar verjaardag aan haar gegeven en heeft het naar eigen zeggen niet meer.

Hieronder berichten en beelden van de rechtszaak

Lil Kleine sprak met de pers buiten:

Via Privé, Twitter, IG, RTL Boulevard, Shownieuws