Lil Kleine en Jaimie Vaes maken in één klap einde aan break-up geruchten

Lil Kleine en Jaimie Vaes

Afgelopen week ging ineens het hardnekkige gerucht rond dat Lil Kleine en Jaimie Vaes uit elkaar zouden zijn. Op Instagram maakt het showbizzkoppel in een klap een einde aan alle speculaties.

Geruchten break-up Lil Kleine en Jaimie Vaes

De geruchten ontstonden nadat Jorik en Jaimie elkaar niet meer volgden op social media, wat meestal een voorteken is dat er stront aan de knikker is in een relatie. Bovendien waren ze op hun meest recente foto’s alleen nog maar zonder elkaar, of alleen met hun zoontje Lío te zien, en op Jaimie’s account waren alle foto’s van Kleine sinds 18 augustus 2019 zelfs verdwenen.

Hoewel Lil Kleine via zijn management liet weten: “Altijd leuk om te zien hoe het internet zich ontwikkelt op dit soort gebieden. Maar ze zijn gewoon nog volledig happy bij elkaar hoor, voor zover ik weet. Niks aan de hand dus”, vermoedden toch veel mensen dat het mis was.

Wat er ook aan de hand geweest mocht zijn, Kleine en Jaimie postten allebei dezelfde foto waarop ze duidelijk laten zien dat alles weer koek en ei is tussen hun. “Groetjes!”, plaatst Jaimie erbij, terwijl Jorik schrijft: “Niet lullen, zakken vullen!”

Check de posts van Lil Kleine en Jaimie Vaes hier:

View this post on Instagram

Niet lullen, zakken vullen. 😉♥️

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine) on

Bron & beeld: Shownieuws, De Telegraaf, Instagram