Skip to main content

Lil Kleine, ook wel bekend als Jorik Scholten, kan wel een half miljoen winst maken met de verkoop van zijn woning. Hij kocht die woning in het voorjaar van 2019.

Lil Kleine

Patty Brard meldde in Shownieuws dat het huis te koop staat. Dit kreeg zij te weten van de vreinden van de rapper. De verkoop wordt verder ook bevestigd door een medewerker van CSV Makelaars. Echter krijgen wij geen reactie van de manager van Lil Kleine, Nathan Moszkowicz.

Enorme winst

De geëxplodeerde huizenprijzen kunnen ervoor zorgen dat Lil Kleine een enorme winst kan maken op de woning. Hij kocht de woning destijds voor 2,35 miljoen euro. De data van de Makelaars Vereniging Amsterdam wijst uit dat de huizenprijzen in het centrum van de hoofdstad met 27 procent zijn gestegen. Dat zou betekenen dat de woning nu zo’n 3 miljoen euro waard zou zijn, een winst van bijna 700.000 euro.

Indien de woning inderdaad voor 3,4 miljoen euro is verkocht en er niet veel is afgelost op hypotheekleningen, resteert er een overwaarde van 6 ton. Dat is een heel mooie winst, maar dat betekent ook dat hij en zijn gezin naar een woning op zoek zijn.

Bron: shownieuws, talpa

Leave a Reply