Skip to main content

Lil Kleine besloot in 2022 om naar het buitenland te gaan, zodat hij kon afkicken van drank en verdovende middelen. Volgens Yvonne Coldeweijer zou het niet goed gaan met Jorik en zou hij terug bij af zijn. Lil Kleine lijkt te reageren op de geruchten met een post.

Lil Kleine terugval?

Yvonne deelt met haar volgers dat het na 1,5 clean niet zo goed zou gaan met Jorik: “Ik hoor dat het niet meer zo fris gaat met Lil”. Volgens Yvonne zou hij weer aan de drank en verdovende middelen zitten: “Hij was een tijdje goed bezig en afgekickt… Maar deze periode behoort helaas weer tot het verleden”.

Jorik beter bekend als Lil Kleine vertrok in 2022 naar Thailand om aan zichzelf te werken. Hij vertelde toendertijd: “Ik zie in dat ik veel te lange tijd op een ongezonde manier heb geleefd, op een verkeerde manier heb geleefd en dat ik de verkeerde dingen heb gedaan als persoon. Dat ik mezelf niet ben geweest, dat ik verkeerd heb gehandeld en dat ik heel veel mensen heb pijn gedaan en heb gekwetst en dat had nooit mogen gebeuren”. Hij verbleef toen 52 dagen in een afkickkliniek die bedoeld is voor mensen die met zichzelf in de knoop zitten vanwege drank en verdovende middelen.

Lil Kleine reageert op geruchten

Lil Kleine plaatste gisterenavond een story met de volgende tekst: “Maak me nou niet gek”. Het is niet bekend waar hij precies op doelt, maar het zou te kunnen maken hebben met alle verhalen rondom het afkicken. Het lijkt er dus op dat hij de geruchten hiermee ontkent.

Jaimie en Lil Kleine terug bij elkaar

Onlangs gingen er ook geruchten over het ex-koppel Jaimie Vaes en Lil Kleine. Lil Kleine zou volgens Yvonne hard aan zijn verslaving hebben gewerkt en daarom zouden ze het opnieuw willen proberen.

Yvonne schreef toen dat ze toxic voor elkaar zijn: “Okay sorry kon het niet laten, gisteren keek ik naar RTL Boulevard en zag ik dat ze het daar niet durfden to brengen. I’ll do it. Het klopt Lil en Jaimie zijn weer samen. Het allerstomste idee van 2023. Hoewel Lil heel hard aan zichzelf en zijn verslaving heeft gewerkt, heb ik het vermoeden dat ze het daarom weer opnieuw gaan proberen.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, DenD