Skip to main content

Tijdens de lockdown deelde Lil Kleine een video waarin hij lachend te zien was in Dubai. Nu zijn de rollen omgedraaid en lachen mensen hem uit en worden de Dubai beelden gebruikt.

Lil Kleine uitgelachen

De rapper wordt nu uitgelachen met een filmpje. Ondanks het negatieve reisadvies wat toen aan de orde was, genoot Lil Kleine lekker in het warme Dubai. “Vanavond zeven uur lockdown in Nederland, hé? Wat fijn. Fijn dat wij in Dubai zitten hey!”, roept hij lachend in de video.

Louisa Janssen reageert

Nederland heeft net alle maatregelen uit het raam gegooid en alles is weer open. Maar daar heeft de rapper niet lang van kunnen genieten. Hij spendeert de komende dagen achter slot en grendel.

Louisa Janssen steekt haar mening niet onder stoelen of banken en deelt de beelden en heeft reageert. “Ons uitlachen, de mens die niet op vakantie kan gaan of net iets minder hebben dan een ander. Wie zit er nu met tranen in een lockdown? Wie hoog klimt valt ook heel hard omlaag. Daarom zeg ik: blijf jezelf en niet uit de hoogte doen. Dat kan je breken”.

Haar volgers lijken het dan ook met haar eens te zijn en reageren met lachpoppetjes. Meerdere reageren “Dat noem je Karma.”

Bekijk de beelden hier

Bron: Shownieuws / Instagram @louisa.janssen

Leave a Reply