Netflix maakt ook live-action van best verkochte manga-serie aller tijden!

One Piece

Netflix is de laatste tijd keihard bezig en probeert het aanbod steeds gevarieerder te maken om voor ieder wat wils te kunnen brengen. Ook de fans van anime komen nu aan hun trekken, zeker nu bekend is dat er gewerkt wordt aan een live-action serie van One Piece.

Eerder kwam Netflix al met Vinland Saga en onlangs maakte de streamingdienst bekend dat er 21 animatiefilms van de legendarische anime-studio Ghibli geproduceerd zullen worden. Ook zal nog dit jaar Avatar: The Last Airbender te zien zijn. Bovendien verschijnt nu dus One Piece, de best verkochte manga-serie aller tijden, als live-action serie.

De serie gaat over Monkey D. Luffy, een jongen wiens lichaam van rubber wordt nadat hij een verkeerde vrucht heeft gegeten. Hij gebruikt zijn nieuwe krachten om met zijn piratenvrienden de oceaan over te zeilen om op zoek te gaan naar de One Piece, de schat die hem tot piratenkoning zal maken.

Van One Piece werden inmiddels 919 afleveringen en 13 films gemaakt. Van de comics werden er 450 miljoen verkocht waarmee het met afstand op de eerste plek. De nummer 2, Dragon Ball Z, volgt met 300 miljoen exemplaren.

Check hier de trailer van Stampede, de laatste One Piece-film uit 2019: