Skip to main content

Er blijven ongemakkelijke momenten voorbij komen in het programma LLDL. Zo ook in een nieuwe aflevering waarbij Jill aan Kevin een paar cadeaus geeft die van toepassing komen in de slaapkamer en dat zorgt voor een aparte sfeer in Lang Leve de Liefde.

Jill koopt pikante speeltjes cadeau voor Kevin in LLDL

Jill lijkt zich helemaal comfortabel te voelen en geeft cadeaus die voornamelijk van toepassing zijn als ze niet meer in het programma zitten zoals ze beschrijft. Zullen ze na het programma nog contact hebben? Een ander cadeau wat Jill geeft is een spelletje waarbij je middels kaartjes elkaar beter leert kennen in de slaapkamer en alles wat daarmee te maken heeft. Kevin is wat bescheidener en is verder wel blij met de cadeaus. Hij geeft een kaartje een Jill en dat leidt tot het cadeautje van hem. Jill leest het kaartje: “Hoi onbekende, wat leuk en spannend dat we samen dit avontuur aangaan. Ik heb alvast een passend cadeau meegenomen zodat we dezelfde taal spreken, liefs Kevin“.

Jill laat vervolgens meteen weten dat ze hoopt dat het niet Engels omdat haar Engels niet goed is. Het is een boek “De vijf talen van de liefde” en Jill benadrukt dat ze niet echt een lezer is. Kevin heeft het boek niet zelf gelezen en dat vindt Jill een beetje jammer.

Jill vraagt of Kevin niet onder haar rokje wil kijken in LDLL

Wanneer ze samen de slaapkamer inlopen is Jill duidelijk: “Ik slaap sowieso in bed, wil je ernaast liggen vraagt ze aan Kevin“. Hij vindt dat zij dat mag bepalen en hij besluit om naast haar te gaan liggen. Tijdens het lopen door de woning zegt Jill “Niet onder mijn rokje kijken he“. Daarop reageert Kevin lachend en dat maakt allemaal nog ongemakkelijker.

Jill verbaast Kevin in LLDL omdat ze het heel vaak wil doen

Kevin vraagt namelijk aan Jill hoe belangrijk intimiteit in de slaapkamer is voor Jill, daarop is Jill duidelijk: “Ik vind het superbelangrijk om het leuk te hebben in de slaapkamer, echt heel belangrijk. Dat had je denk ik ook niet anders verwacht. Als mijn partner daar niet zo over denkt dan weet ik niet of ik wel een relatie kan hebben met die persoon. Het is misschien wel oppervlakkig, maar als ik 70 ben, wil ik ook nog actief zijn in de slaapkamer, als dat nog kan hoor“. Daarop moet Kevin lachen, hij is het er wel mee eens dat iemand die nooit actief is in de slaapkamer ook niks is voor hem.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Lang Leve de Liefde