Skip to main content

Een fragment uit een populair datingprogramma gaat helemaal viraal. In de video is te zien dat Angelo een date heeft met Sylvana. De twee willen in hetzelfde bed slapen totdat Sylvana vraagt of haar beste vriendin erbij mag liggen.

Date Angelo neemt beste vriendin mee naar bed

In het fragment van Lang leve de Liefde is te zien dat Sylvana die de date van Angelo is, vertelt: “We slapen sowieso gewoon naast elkaar toch?” Waarop Angelo zegt: “Dat is goed hoor”. Vervolgens wil Sylvana nog iets vertellen: “Mijn vriendin komt er ook bij als je het niet erg vindt”. Daar lijkt Angelo niet echt op te kunnen antwoorden en hij kijkt een beetje verbaasd om zich heen. Het gaat om de hond van Sylvana die vervolgens naast haar ligt als Angelo de kamer komt binnenlopen. Hij loopt naar binnen en twijfelt en besluit om vervolgens weg te lopen. De hond van Sylvana lijkt goed in de gaten willen houden wat er gebeurd in de kamer. Angelo besluit vervolgens om zachtjes de deur dicht te doen en laat haar alleen met haar hond.

Veel kritiek op de date van Angelo

Er is veel kritiek op Sylvana die Angelo uitnodigt om samen met haar hond in een bed te slapen. Iemand schrijft: “Dit vond ik best zielig” “Zo smerig en respectloos. Doe dat lekker in je eigen bed en niet op een gehuurde locatie🤨” “Dit is zo goor” en iemand anders schrijft: “Ik snap sowieso niet dat er honden mee mogen” “snap echt niet hoe je het normaal/hygiënisch vind om met je huisdier in bed te gaan slapen…😂😂 echt vuil gewoon” Er is dus veel kritiek omdat ze samen met haar hond slaapt en Angelo daarmee akkoord moet gaan. Er zijn mensen die er ook om kunnen lachen: “Hahahaha dit is zo goed” “Snel het dekbed over haar hoofd, hondje er tussen in: hier wordt niet gescharreld 😂” en iemand anders schrijft: “Die hond keek echt van waag het 🤣”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, SBS6