Skip to main content

In een datingsprogramma vertelt Leona aan haar date Ian dat ze een shopaholic is een hele dure handtas heeft. Haar date Ian lijkt dat niet heel erg te vinden, totdat hij hoort dat het gaat om een tas van € 10.000.

Leona vertelt over haar dure handtas

Leona vertelt aan haar haar date in Lang Leve de Liefde Ian: “Ik ben een beetje een shopaholic. Ik heb het een beetje verminderd”. Vervolgens vraagt Ian aan Leona: “Geef je veel geld uit aan het shoppen?” Waarop zij zegt: “€ 1000, € 1500?”. Ian lijkt een beetje verbaasd en zegt: “Aan kleding!?”. Waarop zij aangeeft dat ze dit onder andere aan kleding uitgeeft en in het bijzonder aan tassen: “Ik heb nu een tassentik” Ian lijkt een beetje in de war en vraagt: “Ja?”. Hij is benieuwd naar haar haar mooiste exemplaar: “Mijn Chanel tas” vertelt ze. Ian vraagt zich af hoe duur de tas en vraagt: “Hoe prijzig was die?”. Ze vertelt dat de kost ongeveer € 10.000 kostte. Ian heeft daar, maar 1 ding op te zeggen: “Tering, serieus!?”. En Leona weet even niet goed hoe ze moet reageren begint te lachen.

Massaal gereageerd op date Leona en Ian

Veel mensen hebben een mening over de date van Leona en Ian en in het bijzonder over dat Leona een shopaholic is. Iemand schrijft: “Ik die al twijfelt bij een boodschappen tas van de jumbo voor 0,49 cent 😅” “Niets zo cheap als opscheppen over hoe veel je uitgeeft.” “Waar haalt dat kind het geld vandaan?” “Ik doe het met een tas van de Jumbo….€ 0.25”. Er is dus veel kritiek op Leona. Het is volgens velen een red flag om op een date over dit soort dingen te praten: “De allergrootste RED FLAG, die wil straks ook haar baby in Chanel, Gucci en Prada-pakjes proppen en paraderen met een kinderwagen van € 2000 met een Burberry luiertas aan de gouden duwstang!!!” “Dan ben je echt niet van deze wereld als je zulke dingen belangrijk vindt”

Ondeugend

Onlangs ging een andere date in Lang Leve de Liefde viraal. We hebben het genoegen met Jessica en Wiepke die 24 uur in de Lange Leve de Liefde-villa samen doorbrengen. Tijdens een potje voetballen wordt er ook een vragenvuurtje gedaan. En voor de echte kijkers, weten we vaak dat het vanaf dat moment pas echt ongemakkelijk wordt. “Wat is het meest ondeugende dat je ooit gedaan hebt”, vraagt Wiepke.

Jessica vertelt een smerig en haar meest ondeugende moment van haar leven. Haar date probeert het nog een beetje weg te lachen, maar raakt er aardig van in de war en is sprakeloos. De kijkers waarschijnlijk ook.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Skoften, Lang Leve de Liefde