Skip to main content

Het programma LLDL beter bekend Lang Leve de Liefde zorgt vaak voor virale momenten en dat is met de date van Lars en Zoë weer het geval. Lars is een echte Rotterdammer en daar is hij trots op. Hij rapt voor zijn date Zoë en doet op een geven moment een vogel na.

Lars geeft slippers als cadeau aan Zoë in LLDL

Hij geeft slippers als cadeau aan Zoë: “Het is een persoonlijk cadeau. Je kent Rotterdam-Zuid wel?” Daarop antwoord Zoe: “Nee” maar dat maakt Lars niet uit want hij vertelt verder gerust wat voor cadeau het is: “Dit is echt iets van Rotterdam-Zuid, maak maar open. Daarna leg ik het wel uit“. Hij heeft het cadeau niet zelf ingepakt, ze lijkt verrast met het cadeau en Lars vertelt dat iedereen bij hem thuis slippers draagt: “Mijn lievelingsschoen is eigenlijk mijn slippers met sok. Dat is wat ik meestal draag“. Zoë lijkt helemaal verbaasd omdat Lars nu een pak draagt: “Dat zou je niet denken omdat je nu helemaal in pak bent“. Hij benadrukt dat hij zich netjes kan kleden maar ook in een trainingspak met een petje. Het kan allebei de kanten op volgens hem. Zoë geeft een cocktail shaker en een wijnkoeler. Hij lijkt het te waarderen en vertelt dat hij barkeeper is geweest.

Lars rapt een stukje voor Zoë in LLDL

Hij wil koken voor Zoë en komt erachter dat ze vegetarisch is. Dat is geen probleem voor hem want zijn moeder is ook vegatarisch: “Je hebt er geen problemen als ik vlees eet toch?” Dat vindt ze niet erg maar het valt haar wel op dat ze een moeilijkere eter is dan Lars. Ze is een liefhebber van top 40 muziek en hij houdt van rap en wil een stukje rappen voor haar. Hij vertelt dat een gouden tand wilde maar dat hij dat toch uiteindelijk niet heeft gedaan. Het hondje van Zoë neemt plaats bij ze en likt vervolgens bijna het gezicht van Lars, vervolgens zet hij zijn hand op het achterwerk van Zoë. Hij haalt alles uit de kast en begint te rappen voor haar: “Ik ben helemaal niet van deze muziek maar het klinkt wel gewoon professioneel hoor” vertelt ze na de rap. Hij voelt zich zo thuis dat hij een vogel begint na te doen. Er lijkt in ieder geval een klik te zijn tussen de twee.

Bekijk hier de beelden

Bron: SBS6, Facebook, Instagram