Door corona kun je dit bizar luxe resort op Kreta nu extra goedkoop boeken!

luxe resort op Kreta

Eerder schreven we al eens over een bizar luxe resort, dat eruit ziet alsof het ergens op de Malediven of de Caraïben moet zijn, maar een stuk dichterbij huis te vinden is. Dit luxe resort vind je namelijk op het Griekse eiland Kreta, en is nu vanwege de coronacrisis een stuk voordeliger te boeken!

Stella Island Luxury Resort & Spa is een vijfsterren-resort, dat op slechts 500 meter van het strand ligt. Niet dat je de zee nodig hebt om te kunnen zwemmen, want je springt vanuit je eigen luxe bungalow direct het enorme zwembad in of lig je op een van de vele heerlijke loungebedden. Van krijsende en rondrennende kinderen zul je overigens geen last hebben. Het resort is namelijk alleen toegankelijk voor volwassenen.

Vanwege de coronacrisis heeft de toeristische sector een flinke knal gekregen. Het voordeel hiervan is dat het resort nu wel extra voordelig te boeken is. Wanneer je bijvoorbeeld alvast voor mei 2021 reserveert, ben je al vanaf 532 euro verzekerd van een welverdiende mini-vakantie, inclusief overnachtingen, vlucht en transfers van- en naar de luchthaven. Lijkt dit je wel wat? Check snel de beschikbaarheid hier.

Neem hier vast een kijkje in het bizar luxe resort op Kreta:

luxe resort op Kreta
luxe resort op Kreta
luxe resort op Kreta

Bron & beeld: Travely