Skip to main content

Dat Gio zijn ex Jade Anna inmiddels heeft ingeruild voor een nieuwe vriendin is bekend. Haar naam is Lynn Hermanussen en is ze erg actief op sociale media. In haar vele fitnessvideo’s laat ze erg veel van haar zelf zien.

“Nu snap ik Gio wel”

In vele fitnessvideo’s op haar TikTok account laat Lynn haar workout en trainingen zien. Er wordt sinds het bekend is dat ze met Gio gaat volop gereageerd op haar video’s: “Ik wou dat ik Gio was 😳” reageert een volger maar daar blijft het niet bij: “nu snap ik gio wel”.

Lynn doet complexe fitnessoefeningen

Lynn laat in de video’s de fitnessoefeningen zien de ze prefereert om in shape te blijven. Ze beoefent de sport inmiddels al vier jaar en laat regelmatig zien hoever ze daarmee is gekomen. Wat opvalt is dat ze daarbij uitdagende fitnesskleding draagt en vooral de bilspieren training goed bekeken wordt.

Gio en Lynn leerden elkaar kennen in Frankrijk

Ze leerden elkaar kennen in Frankrijk. Lynn is, net als zijn exen een prachtige blondine en hoe kan het anders: een model! En ze is niet onbekend: maar liefst 165.000 volgers zien hoe zij regelmatig de mooiste foto’s van zichzelf post. Mensen gaan in ieder geval helemaal los in de reacties na de onthulling: “Zij is lekkerder dan Jade Anna 🤤”.. “Volgens mij valt Gio op blondjes, maar weet niet zeker 🤷🏻‍♂️”… “Gio is de Nederlandse Pete Davidson”

Bekijk hier de beelden en meer van Lynn

Bron: TikTok