Skip to main content

Gio is al enige tijd samen met Lynn. Zijn ex Jade is inmiddels ook gelukkig in de liefde, namelijk met Ajax-speler Kenneth Taylor. Mensen vragen zich af hoelang Gio en Lynn elkaar kennen en daar lijken ze een verrassend antwoord op te krijgen: “Zou Gio zijn vreemdgegaan toen hij nog een relatie had met Jade Anna?

Ging Gio vreemd met Lynn?

Gio en Lynn zouden elkaar hebben ontmoet in Frankrijk terwijl Lynn op dat moment nog in een andere relatie zou zitten. Yvonne Coldeweijer meldde toen echter dat Lynn haar relatie op pauze zette voordat ze naar Frankrijk ging omdat ze wist Gio te gaan ontmoeten: “De meid heeft voor ze naar Frankrijk vertrok, waar ze wist dat ze Gio zou gaan zien, haar relatie van acht jaar ‘op pauze’ gezet. Eenmaal daar is ze vol voor Gio gegaan. Toen ze terugkwam, heeft ze haar vriend gedumpt met een berichtje via WhatsApp.”

Lynn verspreekt zich in vlog Gio

Er zijn volgers die niet helemaal begrijpen dat Gio eerst verdrietig was vanwege zijn breuk met Jade, maar daarna al snel gelukkig was met Lynn. Meerdere volgers denken nu te weten dat ze elkaar al veel langer kennen. Ook in de vlog van Gio valt het op dat Lynn zich lijkt te verspreken als het over dat onderwerp gaat.

Gio geeft Lynn poes

Onlangs deelde Gio en Lynn op sociale media dat ze er een nieuw huisdier bij hebben. Lynn plaatste het volgende: “Welkom in de familie.” Gio deelde ook een foto van hun nieuwe huisdier: “Het beste en leukste kerstcadeautje!” Ze zijn heel erg blij met hun nieuwe gezinslid. Lynn schrijft op Instagram: “Eerste kerst met Donder. Vannacht kroop donder bij ons in beden heeft hij heel de nacht bij mij gelegen. Vanochtend lekker geknuffeld, daarna lekker gespeeld”. Gio filmt in zijn laatste vlog hun nieuwe huisdier. In de vlog zie je dat ze de keuze hebben uit verschillende kittens, maar uiteindelijk kiezen voor hun Donder “Lynn is helemaal verliefd” vertelt Gio in zijn vlog.

Bekijk hier de beelden VANAF MINUUT 30:

Bron: Instagram, YouTube