Skip to main content

Maan heeft van zich laten horen nadat er allerlei speculaties waren dat het niet goed met haar zou gaan. Eerder deze week kwamen er bezorgde berichten maar ook geruchten over de zangeres. Nu deelt ze een paar foto’s en lijkt ze daarmee te reageren op de geruchten.

Maan plaatst bikinifoto

Yvonne Coldeweijer meldde eerder deze week dat het niet zo goed zou gaan met de zangeres. Ze zou volgens Yvonne een dr**sverslaving hebben. Volgens Yvonne zou dit voornamelijk komen sinds ze samen is met Karel van Goldband. Dat ze weleens verdovende middelen gebruikt gaf ze eerder wel toe in een interview: “Het is een van de weinige momenten dat ik écht even nergens aan hoef te denken”, vertelde ze in de Nederlandse editie van Vogue. “Boeien, dit is ook mijn vrije tijd. Dan zien mensen het maar.”

Haar management stelt iedereen gerust en liet weten dat ze op vakantie is met haar vriend. Dit werd verteld in de podcast Strikt Privé en dat ze bezig is met het maken van nieuwe muziek.

Zorgen om Maan “Alle optredens afgezegd”

Onlangs liet Yvonne weten dat ze denkt dat Maan een burn-out heeft. Yvonne meldt: “Ik vermoed dat ze een soort burn-out heeft. Een organisatiespion wilde haar boeken voor een festival komende zomer, maar deze boeker van Mojo zegt dat ze dit hele jaar niet gaat optreden! Dat is een flinke break.

Bekijk hier de foto en meer van Maan

Bron: Instagram