Skip to main content

Er wordt veel gepraat over de nieuwe look van Maan. Zaterdagavond liep ze voor het eerst over de rode loper met haar nieuwe look tijdens de Qmusic Top 40 Awards. Een bekend juicekanaal schrikt van haar look en maakt zich zorgen.

Nieuwe look Maan

Ze won tijdens de Qmusic Top 40 Awards een award voor de grootste hit met haar nummer Stieken. Ze deelde voorafgaand de show foto’s van haar look op haar socials en dat zorgt voor veel reacties. Veel mensen vinden het goed bij haar passen maar er is ook kritiek. O.a. Yvonne Coldeweijer deelt de foto’s op haar kanaal en maakt zich zorgen. Ze plaatst een zielige emoji bij een foto van Maan en schrijft bij een andere foto van Maan: “Wordt dit de Britney van de Lage Landen?😲”.

Geruchten over verdovende middelen

Onlangs gingen er geruchten dat Maan dit jaar niet zou optreden. Yvonne denkt dat Maan een burn-out of probleem heeft met verdovende middelen. De manager van de zangeres bevestigde dat ze een ‘sabbatical’ neemt, maar ontkent een verdovende middelen-probleem. Eerder liet de zangeres wel weten dat ze verdovende middelen gebruikt: “Het is een van de weinige momenten dat ik écht even nergens aan hoef te denken”, vertelde ze aan vogue Nederland: “Boeien, dit is ook mijn vrije tijd. Dan zien mensen het maar”.

Dansje Maan gaat viraal

Maan ging vorige maand viraal met een dansje (Beeld hieronder). Dit optreden is van een paar weken geleden, maar gaat als een vuurtje het hele internet over. Op de video is te zien dat Maan helemaal los gaat op haar muziek. Ze betovert het podium, maar ze heeft ook een outfit aan die veel onthult. Tijdens het optreden merkt ze zelf op dat haar voorgevel duidelijk te zien is en is ze is er snel bij om die meteen weer goed te bedekken.

Veel volgers zijn kritisch op Maan’s nieuwe look. Iemand schrijft: “In het begin vond ik d’r een leuke meid.. nu niet meer, dr**s, aandacht en kapsones” “Verschrikkelijk” “Das zo’n alternatieve dat zie je gelijk. Wat een gek joh😂” en iemand anders schrijft: “Bah van prinsesje naar zwerver”

Bekijk hier de beelden

BSR Agency

Dans video Maan:

Bron: Instagram, Life of Yvonne, DenD