Skip to main content

De fans van zangeres Maan zijn bezorgd omdat ze volgens aanwezigen onder invloed lijkt te zijn geweest bij de Qmusic-awards. De beelden gaan nu het hele internet over en zorgen voor discussie op sociale media.

Maan zou onder invloed zijn bij Qmusic-awards?

Zangeres Maan won samen met Goldband een award voor grootste hit bij de Qmusic top 40 Awards. Er zijn nu beelden die viraal gaan, omdat fans denken dat Maan onder invloed zou zijn geweest toen ze op het podium stond om de award in ontvangst te nemen. Een bron vertelt aan Juicechannel dat de zangeres zich vreemd gedragen zou hebben: “Zaterdagavond was ze aanwezig bij de Qmusic Awards en ze kreeg een award uitgereikt. Ze kwam het podium op met Boaz van Goldband, maar ze leken allebei onder invloed van verdovende middelen te zijn. En niet een beetje ook.”

Beelden van Maan gaan viraal

Het juicekanaal deelt beelden van het moment dat Maan en Boaz van Goldband op het podium staan om de award in ontvangst te nemen. Maan roept in de video: “,Wow, wát een lekker ding!”. Boaz zegt het volgende: “Gerard Joling, waarom reageer je niet op mijn e-mails?”. Vervolgens begint Maan te lachen. Het juicekanaal vindt dat de twee zich vreemd gedragen, “jeetje” schrijft het kanaal op sociale media.

Nieuwe look Maan

Voorafgaand aan de awards deelde de zangeres foto’s en dat zorgde voor veel reacties. Veel mensen vinden het goed bij haar passen, maar er is ook kritiek. O.a. Yvonne Coldeweijer deelt de foto’s op haar kanaal en maakt zich zorgen. Ze plaatst een zielige emoji bij een foto van Maan en schrijft bij een andere foto van Maan: “Wordt dit de Britney van de Lage Landen?😲”.

Maan open over verdovende middelen gebruik

De zangeres vertelde onlangs in gesprek met Vogue Nederland dat ze verdovende middelen gebruikt: “Het is een van de weinige momenten dat ik écht even nergens aan hoef te denken” vertelt ze. Het is haar vrije tijd benadrukt ze: “Boeien, dit is ook mijn vrije tijd. Dan zien mensen het maar.” Yvonne deelde eerder ook al op haar juicekanaal dat mensen die de zangeres goed kennen haar een bericht hebben gestuurd: “Er zijn veel spionnen in mijn DM die Maan goed kennen en zich best wel zorgen maken om haar verdovende middelen gebruik.”

Bekijk hier de beelden

BSR Agency

Bron: Instagram, Juicechannel, DenD