Make-A-Wish Rope for Hope: Abseilen van het WTC? Grijp je kans!

Make-A-Wish Rope for Hope: Abseilen van het WTC? Grijp je kans! Heb jij lef en wil jij een epische ervaring opdoen die je maar één keer in je leven kan mee maken? Alright! Check dan nu Make-A-Wish Rope for Hope. Als je voor deze unieke experience gaat, mag jij exclusief abseilen van het spectaculaire World Trade Center gebouw in Amsterdam. Enkel en alleen voor deze actie maakt het WTC een uitzondering en stelt het gebouw ter beschikking.

Als je boven op het WTC staat, krijg jij een onvergetelijke view van de stad. Je abseilt naar beneden en voelt de adrenaline door je lijf gaan. Heel vet! Dat niet alleen, want tegelijkertijd haal jij met deze ervaring zo veel mogelijk geld op voor ernstig zieke kinderen. Make-A-Wish Nederland zet zich namelijk in om wensen in vervulling te laten gaan van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. 

Als je erbij wil zijn, meld je dan aan en maak je klaar voor de eerste editie van Rope for Hope die op 10 juni 2022 plaatsvindt. Je kunt kiezen om de uitdaging zelf aan te gaan of met je beste vrienden als groep aan te melden. Meer weten? Check dan de actiesite voor meer informatie. 

Over Make A Wish

Gemiddeld krijgen vier gezinnen per dag in Nederland te horen dat hun kind ernstig en soms zelfs levensbedreigend ziek is. Wat er daarna volgtzijn maanden en vaak jaren die enkel bestaan uit ziekenhuizen, bezoeken aan artsen en een onzekere toekomst. Een wereld van angst en onzekerheid. Make-A-Wish Nederland wil voor al deze kinderen hun allerliefste wens in vervulling laten gaan. Voor een dag formule-1 coureur, prinses in een écht kasteel, of astronaut zijn. Deze ervaring geeft hen kracht en vertrouwen.