Makro verkoopt deze geniale opblaasbare jetski voor een prikkie!

Makro verkoopt deze geniale opblaasbare jetski

Iedere zomer vechten budgetsupermarkten Aldo en Lidl een ware strijd uit wie er met de vetste zomeraanbieding van het jaar komt, maar groothandel Makro lijkt er dit jaar met die titel vandoor te gaan. Makro verkoopt nu namelijk een geniale opblaasbare jetski voor een prikkie!

We zagen deze zomer en dikke gadgets voorbij komen. Zo stuntte Lidl onder meer met een seascooter en een opblaasjacuzzi voor zeven personen en kwam Aldi met een vuurkorf & grill-combi. Deze verbleken echter bij de gadget van Makro.

De opblaasbare jetski wordt aangedreven met een elektromotor, waarmee je snelheden haalt tot 3,2 kilometer per uur. Ok, dat gaat natuurlijk lang niet zo hard als een echte jetski, maar reken maar dat je met dit speeltje opvalt in je lokale zwembad. Een opgeladen accu is goed voor ongeveer een uur vaarplezier, het maximum gewicht bedraagt 70 kilo, dus als je niet te zwaar bent gaat dat prima.

Ook de prijs valt best mee. Voor €159,- (€192,39 inclusief BTW), is de jetski van jou. Je kunt ‘m aanschaffen in de Makro-vestigingen in Amsterdam, Barendrecht, Best, Beverwijk, Breda, Delft, Den Bosch, Dordrecht, Duiven, Groningen, Hengelo, Leeuwarden, Nieuwegein, Nijmegen, Nuth, Vianen en Wateringen.

Check de opblaasbare jetski van Makro hier:

jetski makro

Bron & beeld: Man-man.nl, Makro website