Skip to main content

Deze man heeft de geluksdag van zijn leven gehad tijdens een dronken avond. Is dat avondje uit toch anders afgelopen dan gedacht.

Avondje stappen

Het overkwam Bailey Page die ervoor zorgde dat hij een fortuin verdiende met zijn top idee en niet meer voor een baas hoefde te werken. Het ging zo. Tijdens een avondje stappen, heeft hij zich lam gezopen en probeerde een taxi te bellen maar zijn telefoon viel uit. Maar dit veranderde zijn leven voor goed.

Top idee

De beste man kwam met het idee om een draagbare lader zonder kabel, die je gemakkelijk kan meenemen. Hij deed zijn research en kon er zelf geen vinden dus waarom niet zelf een op de markt zetten. Tijdens zijn laatste jaar op de universiteit besloot hij om zijn spaargeld te investeren.

“Ik moedig jongeren altijd aan om het gewoon te proberen. Je moet een plan op papier zetten. Het is altijd goed om ogen van buitenaf te krijgen die naar binnen kijken en je feedback geven. Je kunt nooit falen met beginnen en de grootste hindernis is eigenlijk gewoon beginnen.”, laat hij weten. Hij haalde met zijn bedrijf Zip Zap Chargers gelijk 100.000 euro binnen in zes weken tijd.

Bekijk de beelden hier:

Profielfoto van Bailey Page
Kerel heeft briljant idee tijdens zat avondje uit en verdiende daarmee op zes weken 100.000 euro

Bron: Clint

Leave a Reply