Skip to main content

De 18-jarige Aleexandra zorgde voor nogal wat opschudding en walging wereldwijd toen bekend werd dat zij haar maagdelijkheid heeft aangeboden voor 1 miljoen. Ze kreeg veel publiciteit en biedingen, en een zakenman heeft nu beet met een bizar bod van 1,7 miljoen euro.

Haar ouders claimen echter dat haar verhaal waarom ze dit doet niet klopt! Ze zeggen dat ze niets tekortkomen en al helemaal niet dreigen uit hun woning gezet te worden.

Haar oom meent dat haar ouders niet meer met hun dochter willen praten als ze het doet: “Haar moeder en vader walgen ervan en begrijpen niet waarom ze dit doet,Ze hebben bij haar gesmeekt het niet te doen, maar ze antwoordde: ‘Ik ben 18 en ik doe wat ik wil met mijn lichaam’. Ze hebben ermee gedreigd dat ze haar niet langer als hun dochter zullen beschouwen als ze hiermee doorgaat. Het is een vreselijke toestand.”

De oom maakt verder bekend dat de 48-jarige vader van Aleexandra vier keer het gemiddelde Roemeense loon verdient.

ALEEXANDRA REAGEERT ZELF
“Ik was 15 toen ik de film Indecent Proposal op tv zag. Miljardair Robert Redford biedt daarin een jonge Demi Moore een miljoen euro voor één passionele nacht. Misschien lukt mij dat ook als ik mijn maagdelijkheid in de waagschaal gooi. Ik heb al meisjes gezien die zichzelf verkochten voor vier miljoen euro of nog meer. Dit is voor mij puur zakelijk, het heeft niets met emoties te maken. Als ik vooraf een glas wijn drink, red ik het wel.”

Leave a Reply