Auto eigenaar zoekt op Facebook naar man die s*ks had met zijn trekhaak!

trekhaark

We leven in een vrij land, waar iedereen zijn ogen seksuele geaardheid en fantasieën mag hebben. Het is alleen niet de bedoeling dat je hier andere mensen ongevraagd mee lastig gaat vallen. Zoals in het geval van een man die s*ks had met een trekhaak van andermans auto.

Het overkwam ene Emil Harmsen uit Delft, die zijn ogen niet kon geloven toen hij de beelden van zijn beliligingscamera bekeek. Tegenover Editie NL vertelt Emil: “Ik heb de beelden vier keer bekeken en mezelf geknepen, maar nog steeds kon ik niet geloven wat ik zag. Daarna ben ik naar mijn auto gelopen en heb ik de dop van de trekhaak eraf gehaald. En ja hoor, de resten zaten er nog aan.”

Er zat vervolgens weinig anders op dan dat hij de trekhaak zelf moest schoonmaken. “Het was te ranzig voor woorden. In wat voor wereld leven we? Als je dit zo nodig wil doen, doe het dan niet op straat, en al helemaal niet in een woonwijk waar ook kinderen kunnen meekijken.”

Hij zette de beelden dan ook online om de dader de volgende boodschap mee te geven: “Zoek alsjeblieft hulp. En als je het nog een keer doet: maak de trekhaak dan even schoon. Ik heb alvast billendoekjes voor hem neergelegd.”

Bekijk de (PAS OP: BIZAR RANZIGE) beelden van de man die seks heeft met een trekhaak hier:

trekhaark
trekhaark

Mocht je interesse hebben, kun je via deze link ook de video bekijken…

Bron & beeld: DailyBuzz