Man eet met geniale truc een heel jaar lang gratis bij KFC

gratis bij KFC

Misschien heb je wel eens een trucje in de drive-thru van een fastfood-restaurant uitgeprobeerd door terug te gaan en te zeggen dat er iets van je bestelling ontbrak, waarna je een gratis burger of milkshake kreeg. Maar deze man in Zuid-Afrika pakte het een stuk groter aan.

De 27-jarige man werd onlangs gearresteerd omdat hij het voor elkaar had gekregen een jaar lang gratis bij KFC te eten. Hij deed dit door vol zelfvertrouwen naar binnen te lopen en te zeggen dat het hoofdkantoor hem had gestuurd om de kwaliteit van het eten te controleren. Daarbij liet hij een zelfgemaakte ID-kaart zien.

Hij zorgde dat hij altijd netjes gekleed was en arriveerde in een dikke limousine. Dit was ook niet zo gek, aangezien de man parttime limousine-chauffeur was.

Een staf-medewerker van KFC zegt tegen Xpouzar: “When he arrived we would all try to act our best so that we didn’t piss off the man from head office – he was so convincing because he was so confident, and even colleagues from other branches of KFC know him.

Niet om je op ideeën te brengen natuurlijk…

Zou jij de KFC-Epic Meal Challenge aankunnen?