Skip to main content

Een man heeft het voor elkaar gekregen om, naast zijn eigen vriendin, nog vier andere vrouwen op hetzelfde moment zwanger te maken. Zijn vriendin heeft dit bekend gemaakt middels een video.

Man maakt 4 vrouwen naast vriendin zwanger

Het gaat om Zeddy. Het schijnt dat er alle 5 de vrouwen er allemaal heel erg blij mee zijn en elkaar als een soort zwangere zussen beschouwen. Op TikTok gaat de video helemaal viraal. Zijn vriendin heeft het volgende geplaatst: “Wanneer jouw baby daddy 4 vier andere meiden zwanger heeft gemaakt op hetzelfde moment”. Inmiddels heeft de video 1 miljoen likes en is de video 11.1 miljoen keer bekeken. De 5 vrouwen hebben op hetzelfde moment hun babyshower gevierd en natuurlijk was Zeddy er ook bij.

Veel gemende reacties op vrouwen en baby daddy

Er wordt massaal gereageerd op de video: “Het enige dat hier telt, is of hij in staat en in staat is om voor hen allemaal en hun baby’s te zorgen. Als zij het leuk vinden, moeten wij er dol op zijn 🤷🏽‍♀️” “Nee, want een foto met hem maken is gek..” en iemand anders schrijft: “Was leuk idee geweest voor Douwe Bob” “Hij probeerde een Nick Cannon-moment te hebben 😂” en mensen vragen zich af waarom ze zich niet schamen: “Hoe schaamt iedereen zich niet?” “Dit is geen echte tijdlijn, alles is zo niet serieus 😂😂😂” “Vertel me alsjeblieft dat dit niet echt is” “Je maakt een grapje, toch?”.

De vriendin Zeddy reageert op alle commotie: “We weten allemaal dat het wild klinkt, maar onze families hebben deze situatie uitgesloten. Bedankt aan iedereen die liefde en steun stuurt!”

Bekijk hier de beelden

@lizzyashmusic I guess we Sister Wives now #babydaddy #drama #babyshower #babymama ♬ original sound – Lizzy Ashliegh
@lizzyashmusic Replying to @Cienna Reyes 🇵🇷 ♬ original sound – Lizzy Ashliegh

Bron: Instagram