Man speelt politieagentje, houdt per ongeluk échte agent aan! (Video)

De man in onderstaande video dacht dat het wel een leuk idee zou zijn om zich voor te doen als politieagent. Compleet in uniform, met taser én handgun, ging hij de weg op voor wat ‘Life Action Role Playing’. Maar dat liep niet helemaal volgens plan…

De man, die werkt bij een beveiligingsbedrijf genaamd ‘Criminal Task Force’, wilde eens wat anders te doen met z’n vrije tijd: politieagentje spelen. Hij reed rond met zijn auto en besloot vervolgens om, voor de lol, een andere auto aan te houden.

Echte agent aangehouden

Toen hij de bestuurder wat vragen stelde, kwam hij er echter achter dat hij per ongeluk een échte politieagent had aangehouden. De agent, die op dat moment ‘off-duty’ was, prikte direct door de act van de man heen. Oeps!

Man wordt geconfronteerd

Op onderstaande bodycam-beelden is te zien hoe de echte agent de man confronteert. Toch ontkent de man keihard dat hij politieagentje speelde, hij wilde de andere bestuurder alleen ‘helpen’. Maar de echte agent is niet overtuigd, zeker niet als hij erachter komt dat de man geen geldig rijbewijs heeft.

Geen geldig rijbewijs

De man wordt deze week aangeklaagd voor het zichzelf voordoen als politieagent én rijden zonder geldig rijbewijs. Een heel treurig einde van zijn korte ‘carrière’ bij de politie.

Bekijk de volledige video hieronder:

Bron: YouTube, clickorlando.com

Lees ook: