Man trouwt zijn side-chick, Zijn vrouw bestormt boos de bruiloft! (Video)

In Zambia gebeurde het meest onwaarschijnlijke: Een zwangere vrouw betrapt haar man terwijl hij op het punt staat om te trouwen met zijn side chick!

Man trouwt met side chick

In de video hieronder zien we een verliefd voor het altaar staan op punt om hun liefde voor eeuwig vast te leggen. Wat een prachtige ceremonie hoorde te zijn is uitgedraaid in een ware nachtmerrie. Nadat het verliefde koppel hun ja-woord hebben gegeven stormt er een andere vrouw naar binnen. Deze vrouw is overduidelijk niet zo blij en begint te schreeuwen. “Vader vader, deze bruiloft kan niet doorgaan. Deze man is mijn echtgenoot!” Wat blijkt, de man in de video had blijkbaar al een zwangere vrouw thuiszitten en is net getrouwd met zijn side chick. Dat is niet zo netjes.

Bruiloft

Zowel de bruid als de gasten op de bruiloft zijn helemaal in de war. Ze weten niet wat ze meemaken en reageren heel geschokt. Een gast van het feest probeert er tussen te komen en gaat in discussie met de vrouw maar zonder succes, de vrouw flipt helemaal. Ze stapt recht op de priester af schreeuwt: “Dit kan niet, dit is mijn man!”

Bekijk de beelden van de traumatische bruiloft hieronder:

Bron: Worldstarhiphop