Skip to main content

Een jonge dame uit Eindhoven is viral aan het gaan met haar reactie op een artikel over lachgas verlamming. Zij heeft namelijk haar ervaring gedeeld en die is schokkend.

Zij schrijft bij een foto met een ballon dat ze het gevoel in haar handen en benen begon kwijt te raken: Hier sta ik heel leuk met een ballon in me hand vol met lachgas, wat een lol, wat een plezier. Ik ben zo vaak gewaarschuwd, maarja nergens last van dus ’t zal wel.‍♀️. Tot dat ik ’s ochtends wakker werd met gevoelloze benen en handen. Gelukkig komt het nog wel goed, maar dit kan jaren duren.. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, pas op met deze rommel want onschuldig is het niet!

Haar foto werd daarna bij het artikel van de verlamming gebruikt, waardoor mensen dachten dat zij het was die verlamd is geraakt. Maar ze benadrukt dat het niet over haar gaat:

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de steun en lieve berichtjes, ik ga proberen om straks iedereen even te beantwoorden! ❤

Ook wil ik even een paar dingen duidelijk maken want ik merk dat er wat verwarring is..
Het kranten artikel wat bij mijn foto staat, nogmaals dit gaat niet over mij! Mijn klachten begonnen zo’n twee maanden geleden, ik ben niet verlamd omdat ik optijd gestopt ben met balonnen gebruiken (ook dit deed ik niet elke dag!), maar was wel het gevoel in me handen en benen kwijt, gepaard met nog een aantal klachten zoals verlies van me evenwicht, niet uit mijn woorden komen (beschadigd ruggenmerg). Volgens de neuroloog kan dit maanden tot jaren duren voordat het gevoel helemaal terug komt. Nu twee maanden verder gaat het gelukkig al wat beter! Ik heb dit nooit openbaar gemaakt zelfs vele bekende van me wisten dit niet. Waarom? Omdat ik mezelf dom voelde want ik was immers ook gewaarschuwd, maar dacht dat het gewoon een hoop ophef was, want ik kende niemand wie deze klachten ook had. Het was mijn bedoeling om mensen er bewust van te maken dat lachgas wel degelijk iets met je kan doen ookal doe je dit niet elke dag, en dat ze het een keer niet via de media horen maar van de persoon zelf want dit heeft vaak toch een ander effect.

Bekijk Hieronder haar posts en foto’s:

https://www.instagram.com/p/Bv9hi_uhyOJ/

https://www.instagram.com/p/B1i575XC9pO/

https://www.instagram.com/p/Bq1_bAbHf7o/

https://www.instagram.com/p/BzXfK-cIYRz/

https://www.instagram.com/p/Bz8YhuiIIbJ/

Leave a Reply