Skip to main content

Influencers Marijn Kuipers heeft voor wat ophef gezorgd door een pikante foto online te plaatsen. De foto van haar voorgevel gaat viraal totdat een bekend juicekanaal uithaalt naar de influencer. Ze verwijdert de foto vervolgens weer.

Marijn Kuipers plaatst pikante foto

Inmiddels heeft de influencers meer dan 650.000 volgers op TikTok en 400.000 volgers op Instagram.  Yvonne Coldeweijer haalt uit naar de influencer. Ze schrijft op haar juicekanaal: “Kan iemand die meid ff Zweedse balletjes geven want ze wil graag aandacht”. Een volger van Yvonne attendeert haar erop dat de foto oud is: “Deze foto is al heel oud. Heeft ze ooit naar Don de Jong gestuurd en op verhaal gezet toen zij elke dag bij hem in zijn nieuwe huis was.” Waarop Yvonne als volgt, reageert: “Wat raar! Waarom is ze aan het recyclen die meid?”. Waarop de volger stuurt: “19 november 2023 heeft ze deze foto geplaatst”.

Pikante foto Marijn Kuipers verwijderd

Yvonne plaatste de foto van Marijn’s Snapchat op haar verhaal totdat ze erachter komt dat Marijn de foto heeft verwijderd “Als je de vorige story niet begreep: de story ervoor is door Insta verwijderd. Maar Marijn Kuipers had dus ‘per’ ongeluk een voorgevelselfie gepost en verwijderd. Influencers en hun onstilbare honger naar aandacht.”

Marijn Kuipers en Lies Zhara Curaçao

Recent was het Fuikdag op Curaçao, het feest op de eerste dag van het nieuwe jaar en er wordt dan een groot feest gevierd op het water. Er wordt ook veel alcohol gedronken en dan worden mensen wat losser en kunnen er ook pikante beelden verschijnen zoals in dit geval van Marijn Kuipers en Lies Zhara. Op de video die Daily Buzz heeft gedeeld is te zien dat ze in een opblaasbedje zitten en lol hebben. Ze besluiten in de video om dichter naar elkaar toe te gaan en lijken vervolgens te zoenen met elkaar. Een man naast de twee kijkt aandachtig naar de influencers en drinkt tegelijkertijd zijn bier.

Bekijk hier de beelden

En eerder

Bron: Instagram, Life of Yvonne