Skip to main content

Mark Gillis reageert op nu ook op de nieuwe liefde van zijn vader. Heel Nederland is al op de hoogte gebracht dat hij smoorverliefd is. Het lijkt erop dat Wendy er helemaal bij hoort.

Ontmoeting

De twee laten er geen gras overheen groeien en geven een interview in het weekblad Privé over de eerste ontmoeting. De vonk sloeg over toen Wendy op het terras was op één van de vakantieparken. De rest zou geschiedenis zijn. ‘Het klinkt misschien raar als je elkaar net hebt ontmoet, maar het voelde meteen vertrouwd”, liet hij weten.

Ondanks dat Peter hartstikke gelukkig is, heeft hij nog wat woorden voor zijn ex-vriendin. In de podcast ‘De Juice Show’ van Yvonne Coldeweijer haalt hij keihard uit naar haar. Yvonne vraagt of Wendy liever is dan zijn ex. Hierop antwoord hij dat ze een onderneemster is en weet van hard werken. Daar zou Nicol niets van weten. Dat zou het verschil zijn tussen haar en Wendy.

Mark reageert

Wendy zal ook verschijnen in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa. Mark Gillis wilt haar toch nog een hart onder de riem steken.

 ‘Welkom in de familie lieve Wendy. Wat iedereen nu ook al van je zegt/vind trek je zelf er niks van aan, ik vind je vooral een lieve, leuke, gezellige, hard werkende meid! Belangrijkste van alles is dat jij en papa een fijne toekomst tegemoet gaan en wij als familie mogen genieten van de leuke momenten samen. Je bent een topper en dat weten wij en de mensen in jouw directe omgeving.’

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl