Skip to main content

In een TikTok video die het hele internet overgaat, krijgt influencer Marijn Kuipers een massage waar heel TikTok van smult. Een bodyspecialist zijn is niet heel bekend beroep in Nederland, maar mocht je onder andere veel massages willen geven, dan is dit misschien wel een beroep voor jou.

Marijn Kuipers krijgt massage

In meerdere video’s van Skintastic Institue is te zien dat influencer Marijn Kuipers een massage krijgt. De video’s waarin de influencers wordt behandeld zijn inmiddels erg veel bekeken. Het lijkt erop dat veel mensen bodyspecialist willen zijn om een bepaalde reden “Hoe kan ik dit werk gaan doen?” en iemand schrijft: “ik ga daar ook werken”. De reacties lijken voornamelijk te gaan over Marijn en dat ze haar ook willen behandelen: “Kan dit niet iedere zondag/ zaterdag uitgezonden worden? Skip Ajax😂😂” en een andere reactie “hoezo die perzik emoji? zien we toch niks van de behandeling”.

Samenwerking Marijn Kuipers bodyspecialist

Het is een samenwerking tussen de influencer en Skintastic Institue. Ze hebben in een grote groep mensen bereikt. In de reacties proberen mensen alles op het spel te zetten om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen als bodyspecialist: “Hoe geef ik me op voor deze baan” en iemand anders schrijft: “Laat mij deze week doen dan mag ik ook knijpen”. Het internet laat zich in ieder geval weer zien op een humoristische wijze zien.

TikTokker wilde daten met Marijn Kuipers

Onlangs probeerde een andere TikTokker de aandacht van Marijn Kuipers te trekken. Zo’n bloedmooie verschijning ziet natuurlijk de suggestie dat ze single is, als een mooie kans om veel aandacht te krijgen. Ook van een TikTokker die graag met haar op date zou gaan kreeg ze die aandacht. Hij probeerde haar te versieren door haar SnapChat te vragen. Hij schakelt zelfs hulptroepen in om een goed woordje voor haar te doen.

Bekijk hier de beelden

Video:

@skintasticinstitute Dit zijn toch goudse backstage beelden?😂 #marijnkuipers #body #beautytok #viral #voorjou #fyp ♬ origineel geluid – Skintastic Institute
@skintasticinstitute En ze is ZO lief en gezellig!💗 #skintok #facial #voorjou #instituut ♬ All Over You – Guchi

Bron: TikTok, Instagram