Matrassenfabrikant biedt absolute droombaan: betaald slapen!

betaald slapen

Ben jij zo’n iemand die altijd en overal maar zijn ogen dicht hoeft te doen, om twee minuten later in een diepe slaap te vallen? Dan is het Indiase bedrijf Wakefit op zoek naar jou! Ze zoeken namelijk naar stagiaires die 100 dagen op een van hun matrassen wil slapen. Betaald!

De matrassenfabrikant wil hun producten verbeteren, dus is men op zoek naar mensen die gedurende 100 dagen 9 uur per dag willen slapen, terwijl er ondertussen een onderzoek naar hun slaappatroon wordt gedaan. Hiervoor zijn ze bereid je 100.000 Indiase roepies te betalen, omgerekend zo’n 1.200 euro. Dat lijkt weinig, maar bedenk wel dat je de ‘werkzaamheden’ gewoon ‘s nachts kunt uitvoeren en overdag je normale activiteiten kunt uitvoeren. Bovendien kun je je stage gewoon vanuit huis uitvoeren!

Het bedrijf geeft je bovendien een matras en een fitness tracker, die je slaapritme bijhoudt. De functieeisen vragen om kandidaten die niet teveel aan hun series gehecht zijn, ‘s nachts doorslapen als ze een appje krijgen en vooral mensen die regelmatig door hun wekker heenslapen.

Check alle functieeisen van deze droombaan en hoe je je kunt aanmelden op de site van Wakefit!

Bron & beeld: WakeFit, FunX, Medical News Today

Lees ook: