Skip to main content

Max Verstappen en zijn vriendin, Kelly Piquet, waren samen te zien op een doopfeest in Nederland. Leuke en gezellige beelden, maar toch is er wat kritiek ontstaan over de kleding van Kelly.

Het feest zou zijn voor de twee neefjes van Max, Luka en Tio. Maar ijdens het doopfeest zou Kelly een veel te blote outfit hebben aangetrokken, waar zij onder vuur voor ligt. Volgens velen is dat geen outfit voor een kinderfeest.

Kelly Piquet

Max zijn zus, Victoria, zou het doopfeest hebben georganiseerd, waarbij Max en Kelly ook waren uitgenodigd. Victoria postte in haar Instagram Stories een foto waarop zij samen met haar moeder en Kelly poseert. De outfit van Kelly was meteen het onderwerp bij een van de Nederlandse roddelkanalen en niet in de positieve zin.

‘Te gewaagd’

Er wordt dan gevraagd wat men zou vinden van de outfit van Kelly. Er kwamen dan heel wat boze reacties naar voren. “Ik vind het niks, het is te veel voor een kinderfeestje”, zo reageert iemand. En een ander: “Ik vind het een beetje te veel huid voor de kerk.

Hieronder de beelden van Kelly en oordeel zelf:

Kelly Piquet
https://www.instagram.com/p/CdbU86JsXs_/
https://www.instagram.com/p/CTXLg9xsz95/

Bron: Instagram, SGXL, Ditjesendatjes

Leave a Reply