Skip to main content

Max Verstappen heeft een duidelijke en keiharde boodschap voor de bazen van de Formule 1. Als ze niet stoppen met “rommelen aan het DNA” van het kampioenschap overweegt hij serieus op te stappen. De Nederlandse coureur staat momenteel op de eerste plek, maar zei zich niet goed te voelen bij de ontwikkelingen binnen de sport die nu plaatsvinden.

Max verstappen boos

Er zijn namelijk meerdere voorstellen om het traditionele race format van drie dagen te veranderen. Dat wil zeggen dat het raceweekend op vrijdag begint met twee trainingen die beiden een uur duren. Zaterdagochtend is er nog een laatste training en dan zijn er drie kwalificatierondes. Na die rondes blijven er 20 racers over en zondag wordt geracet.

Een van de F1 bazen zegt het wedstrijdniveau te willen verbeteren, omwille van de fans. Hij wil dat er minder tijd is om te oefenen en dat er meer korte wedstrijdjes moeten zijn. Hoe serieus deze plannen zijn en hoe vast ze al staan is niet duidelijk. Maar zeker is dat de F1 coureurs er absoluut niet over te spreken zijn. En daarin is Max Verstappen geen uitzondering.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: Clint.be

Leave a Reply