Skip to main content

Maxime Meiland is al een lange tijd gelukkig met haar Leroy en is openhartig over haar bedzaken. In een interview heeft ze o.a. onthuld dat ze het bed delen zonder rubbertje. Nog een kind zou volgens Maxime welkom zijn.

Maxime Meiland doet onthulling over bedzaken

De reality ster vertelt: “Ik heb mijn spiraaltje eruit laten halen. Ik gebruik geen andere anticonceptie. Dat deden mijn oma en moeder ook nooit. Leroy en ik gebruiken ook geen rubbertje, dus we moeten opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”. Maxime en Leroy hebben samen een dochter. Uit een eerder huwelijk heeft Maxime nog een kindje, Claire.

Ze vertelt over haar eerste zwangerschap: “Heel dom, maar toen Claire (5) gemaakt werd, was ik niet aan de pil. Jaap wist dat, dus dan verwacht je dat ie voor het ­zingen de kerk uit zou gaan. Maar dat was hij vergeten. ­Daarvan dacht ik: dat is ook jouw schuld, hè. Want je wist het. Hij wist alles en was helemaal op de hoogte. Dat is wel ­belangrijk om te benadrukken”. Ze lijkt zich nu bewust te zijn dat ze nog een kindje wil met Leroy.

Ongewenst naar bed

Eerder dit jaar heeft Maxime Meiland haar biografie uitgebracht. Daarin schreef ze dat ze in het verleden ongewild het bed heeft gedeeld met een ex-bajesklant. De man heeft onlangs zijn verhaal gedeeld met de story. De man vertelt aan de Story dat de passages in het boek over hem gaan. Daar is volgens hem geen speld tussen te krijgen: “Ik weet nog goed dat ik gebeld werd door een vriend van mij, die ook in het boek wordt genoemd. Hij zei: ‘Maat, je moet even gaan zitten. Ik ga je iets dóórsturen. Maar de manier waarop dat in het boek is beschreven is fictie“. Hij vertelt dat het anders zit dan dat Maxime in haar boek heeft geschreven.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, HLN.be, Kantinepraat