Skip to main content

Maxime Meiland krijgt nogal wat kritiek over zich heen na een foto. Mensen menen een Photoshop-fout te hebben opgemerkt bij haar achterste. Het gaat om een foto op het account van haar vriend Leroy.

Maxime

Te zien is hoe Maxime en Leroy samen met hun kinderen naast, en op een schommel poseren. Maar iets lijkt niet helemaal goed te gaan. Bij de paal aan de rechterkant op de foto lijkt een groot deel is bewerkt.

Achterste

Maxime Meiland wil haar achterste verder naar voren laten komen, maar hierdoor verwijdert ze een boomstam naast zich, Ze haalt gewoon een heel deel van een boom weg. Maxime Meiland schaamt zich voor haar achterste. aldus de altijd extreem kritische Jan Roos van Roddelpraat.

Foto bewerkt?

Nog veel meer mensen viel de fout op en het regent reacties. Mensen reageren o.a. met: “Wat gebeurt er op foto 2 met die houten paal?” schrijft iemand. “Paal left the chat”, meent een ander. “NEP. Photoshop.nl”, weer een ander iemand.

Maxime en Leroy hebben hebben echter ingegrepen: de tweede foto is inmiddels verwijderd.

Hieronder de foto en reacties:

Maxime over haar vader’s vertrek in haar boek: “Ik verwijt hem op dat gebied niks, het enige wat ik hem verwijt, is dat hij mama liet barsten”

Via DenD, IG Kijk