Skip to main content

Maxime Meiland heeft een foto geplaatst die voor veel gemixte reacties zorgt. Ze heeft namelijk een nieuw kapsel en dat ze laat weten aan haar 500K volgers. Veel volgers zijn niet gecharmeerd van haar nieuwe kapsel.

Maxime Meiland deelt nieuw kapsel

Maxime schrijft op Instagram: “❤️”. De caption is kort maar in de comments gaat het helemaal los. Iemand schrijft: “Mooi koppel, alleen dat haar is niet jou ding, is te donker voor je gezicht” “Waarom moeten wij dit zien, zit geen hond op te wachten!” “Donker haar staat haar helemaal niet, maakt haar oud en harde uitstraling” en iemand anders schrijft: “Verwend nest!”.

Rechtszaak Maxime Meiland

Een aantal volgers van Maxime beginnen over de komende rechtszaak in de reacties. Ze heeft recent aangifte gedaan tegen de man die zij beschuldigt van verkrachting. Eerder dat de man al aangifte tegen Maxime vanwege smaad en laster, aangezien ze volgens hem niet de waarheid spreekt. Iemand schrijft in de reacties: “Dus je wordt ver****ht, 20 jaar later breng je een boek uit. Daarna omdat die man opstaat, doe je aangifte” “Je wilt gewoon willens en wetens het leven ruïneren van die arme man! Maar vergeet die karma is een B***h”.

Maxime zou het hebben gedaan met héle vriendengroep

Onlangs kwam er pikant gerucht naar buiten. Een bron vertelt aan de story: “Maxime deed het altijd met héél veel jongens. Ik was laatst met twaalf vrienden uit eten, en de meesten daarvan hebben vrijwillig het bed gedeeld met Maxime. Dus ja, Maxime heeft een wilde en bewogen periode gehad”. De bron denkt dat Maxime ook bewust zwanger wilde worden: “Dat is uiteindelijk bij Jaap (de vader van dochter Claire) gelukt”. Het zou te maken hebben met haar moeilijke jeugd. Aangezien ze nooit een vader heeft gehad die de vaderrol oppakte: “Ze heeft eigenlijk twee moeders gehad”. Ze zou inmiddels in haar eigen leugens geloven volgens de bron van Story: “Ik denk dat Maxime haar eigen leugens ondertussen is gaan geloven Ik hoop dat Maxime hiervan kan leren. Ik gun het haar niet om volledig afgemaakt te worden.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Shownieuws