Skip to main content

Maxime Meiland doet als bekende influencer veel samenwerkingen. Ze heeft inmiddels 569.000 volgers en dit keer is het een bijzondere samenwerking met een ondergoed merk. Maxime plaatst een paar pikante foto’s in strakke outfits.

Maxime Meiland deelt doorschijnende foto’s

Ze heeft een samenwerking met het merk Skimiies. Het merk verkoopt onder andere ondergoed dat ontworpen is zodat alles wat overtollig is zo min mogelijk te zien is. Ze deelt meerdere video’s waarin ze poseert in de artikelen van het merk. Het zijn pikante beelden en haar achterwerk komt op een geven moment in beeld. Het merk lijkt veel op het merk Skims van Kim Kardashian, maar dat is dit niet. Op de website van het merk staat het volgende: “Verlies onmiddellijk moeiteloos 2 maten, versmal je taille en geniet van het silhouet dat je altijd al wilde hebben” schrijft het merk op haar website.

Maxime Meiland laat achterwerk zien

Ze deelt in haar story’s een doorschijnend broekje aan. Vervolgens draait ze en komt onbedoeld haar achterwerk heel duidelijk in beeld. Ze doet al een langere tijd samenwerkingen via Instagram naast de realityserie Chateau Meiland met haar familie.

Maxime Meiland gezicht ingreep

Onlangs was Maxime in het nieuws omdat ze een ingreep heeft gedaan. Eerder liet ze al haar neus doen en nu heeft ze haar onderkin weggehaald. Ze heeft het resultaat van de ingreep gedeeld met Shownieuws. Maxime Meiland plaatste op haar Instagram een oudere foto van zichzelf met de volgende tekst erbij: “Ik was mijn vriend onderkin zat”.

Bekijk hier de beelden

Via Instagram