Skip to main content

Maxime Meiland sneert keihard naar ex reality tv collega op SBS, Nicol Kremers. Volgens Maxime is er een duidelijke reden waarom Nicol een pikante carrière heeft.

Maxime Meiland sneert naar Nicol

Maxime is zelf heel bekend met pikante content maken, ze heeft het namelijk zelf ook gedaan in het verleden. Ze heeft echter spijt van haar werk als webcam dame.

Maxime zegt dat ze het triest vindt: ,,Ik denk dat zij de bekendheid niet aankon. Want zij is in mijn ogen wel een beetje ontspoord. Dat vind ik alleen maar treurig. Pak door, er is nog meer in het leven en die Peter zoekt het maar uit.”

Pikante content

Maxime vindt dat Nicol het verkeerd doet: ,,Ik denk dat dit haar niet helemaal gelukt is. Op TikTok ook, dat zij namen op haar T-shirt zet tegen betaling. Erg hé? Ze had moeten zorgen dat ze zelf haar boontjes kon doppen. Die hele relatie was al raar.”

Maxime waarschuwt dan ook: ,,Wat mijn ervaring is: doe het niet! Ik ben op een gegeven moment begonnen omdat ik geen eigenwaarde heb. Dat bouwde zich wel langzamerhand op, maar dat heeft er absoluut mee te maken. Je wordt erin gezogen en gaat ook steeds verder en verder.”

“Dit werk is geestelijk schadelijk. Je moet je lichaam voor jezelf houden en voor degene van wie je houdt. Als je dat met iedereen gaat delen, dan denk ik dat het geestelijk niet goed voor je is.”

Bekijk de video en enkele nieuwe beelden van Nicol hieronder:

Via Weekend, mediacourant, shownieuws